Na een aantal jaren als hovenier te hebben gewerkt startte Rinus samen met zijn vrouw Marian in de begin jaren negentig een klein tuinplantencentrum in Schaijk. Waar in de omgeving de voorbije jaren het ene na het andere tuincentrum wegviel, groeide ons tuinplantencentrum steeds groter. 

Per 1 februari 2022 hebben wij, Alex en Willeke samen met onze kinderen het tuinplantencentrum overgenomen. Alex is begonnen bij een kwekerij met tuincentrum, en is later jaren werkzaam geweest als zelfstandig hovenier. Nu klaar voor een nieuwe uitdaging, waar we samen veel zin in hebben. We staan graag met raad en daad voor u klaar.

Wie een bezoek brengt aan het bedrijf en alles wil zien, kan zich opmaken voor een flinke wandeling, zo uitgestrekt is het terrein.

ADVIES

Behalve een zeer ruim aanbod van bomen, planten en heesters kunnen klanten bij ons rekenen op advies en aanvullende productinformatie.

Bij Verstegen Tuinplanten bent u op het juiste adres! Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van levende materialen.